Image
Bergens Rengjøringsselskap AS er en etablert bedrift innen renholdsbransjen i Bergen, med røtter tilbake til 1961.

Om oss

Med vår lange erfaring og fartstid ønsker vi å være det naturlige valget når din bedrift skal velge en profisjonell renholdspartner. Vårt fokus er å være en seriøs aktør innen bransjen, som kan tilby tjenester av høy kvalitet til fornuftige priser.

Bergens Rengjøringsselskap AS fokuserer på å levere kvalitet og god kundeoppfølging på våre tjenester.

Fra våre lokaler på Nordnes i Bergen sentrum kjører vi ut og tilbyr rengjøring til bedrifter, skoler, barnehager, industri med mer i Bergen. Vi legger mye energi i å tilby fleksible løsninger ovenfor våre kunder innen rengjøring. Vi har holdt det gående i over 50 år og har gjennom våre år i rengjøringsbransjen løst mange spesielle rengjøringsoppdrag for mange ulike type kunder i Bergen. Vi kan i dag vise til mange fornøyde kunder.

Vi har høyt fokus på HMS/IK, kvalitetssikring og evnen til å dokumenter dette. Bergens Rengjøringsselskap AS er medlem av NHO Service.

Vi er opptatt av miljø og kvalitetssikring, dette er nøkkelbegreper for vår bedrift og vi bestreber oss på å etterleve dette.

Om du lurer på noe, eller om du ønsker pris på et rengjøringsprosjekt, ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. Rene omgivelser er trivelige omgivelser.

Vi har rutiner som sikrer den kontinuerlige oppfølging av kvaliteten på våre tjenester. Kontakt oss, så kan vi sammen finne den løsningen som passer dere best.
Godkjenning
logo.png

Vårt varemerke er kvalitet, fornøyde kunder er vår referanse

C.Sundts gate 62
5004 Bergen
Telefon 55 31 37 25
firmapost@brs.no

Informasjonsbrev

Få tilsendt nyttig informasjon om tilbud og kampanjer på våre tjenester.

Utviklet av Bedrifts IT AS

Search